Allt om Zlatans (fru?): Helena Seger

zlatans fru

Helena Seger är Zlatan Ibrahimovics fru. Eller ja, inte på pappret.

De har varit tillsammans i över 20 år. Har två söner ihop. Men gift sig? Nä.

Helena är 11 år äldre än Zlatan. Jobbar som affärskvinna. Har gjort sig en egen förmögenhet på 160 miljoner dollar.

Paret träffades 2002 i Malmö. Zlatan hade felparkerat sin Ferrari. Helena sa åt honom att flytta den. Han blev tydligen tänd på hennes attityd.

Sedan dess har de hållit ihop. Trots åldersskillnaden. Och Zlatans kändisskap.

Helena vägrar gifta sig. Vill inte bara bli stämplad som ”fotbollsfrun”. Hon har byggt sin egen karriär, med hårt jobb.

Så där har ni det. Zlatans fru, som inte är hans fru. Men ändå hans livs kärlek. På hennes villkor.

Helenas bakgrund

Helena Seger växte upp i Malmö. Hon var ambitiös redan som ung. Vid 17 års ålder flyttade hon hemifrån för att börja jobba.

Helena utbildade sig inom marknadsföring. Hon jobbade hårt, ofta med flera jobb samtidigt. Hon tjänade bra med pengar och investerade smart. Vid 32 års ålder var hon redan förmögen.

Helena hade toppjobb på stora svenska företag som Swedish Match och Malaco. Hon var marknadschef på flygbolaget Fly Me. Hon pendlade mellan städer för att följa sin karriär.

Karriärkvinna

Helena var en driven karriärkvinna innan hon träffade Zlatan. Hon hade nått höga positioner och tjänat sina egna pengar. Hon skaffade sig fina hem genom hårt arbete.

Zlatan var bara 21 år när de träffades i Amsterdam 2002. Helena var redan en etablerad och framgångsrik toppchef på 32 år. Hon var van vid ett självständigt liv med fokus på jobb och pengar.

Hur Helena och Zlatan träffades

Deras första möte var inte direkt romantiskt.

2002 i Malmö. Zlatan hade parkerat sin Ferrari på ett sätt som blockerade Helenas Mercedes. Hon gick rakt fram och sa åt honom att flytta bilen omedelbart.

Trots den hårda starten såg Zlatan något hos Helena som han gillade. Han blev intresserad av den raka, tuffa kvinnan.

Helena var inte imponerad av Zlatans attityd och utseende först. Men efter ett tag insåg hon att han var en charmig och unik person.

Från den osannolika parkeringskonflikten växte en relation fram. Två starka personligheter som matchade varandra perfekt.

Från Malmö till Milano

Paret flyttade ihop 2005 när Zlatan bytte klubb till Juventus i Italien. Sedan dess har Helena och barnen följt med Zlatan vart hans karriär tagit honom.

Deras två söner Maximilian och Vincent är nu tonåringar. Trots många år tillsammans är Helena och Zlatan inte gifta – de behöver inga papper för att visa sin kärlek.

Helenas karriär och egna prestationer

Helena Christensen är en framgångsrik affärskvinna och modell. Långt innan hon träffade Zlatan hade hon byggt en imponerande karriär.

Modellkarriär

Helena började som barnmodell i Danmark vid 9 års ålder. Hon blev snabbt en av världens mest eftertraktade supermodeller.

Hon var en av de ursprungliga Victoria’s Secret-änglarna. Helena har prytt över 100 maginsomslag och jobbat med legendariska fotografer som Mario Testino.

Affärskarriär

Helena har visat prov på skickligt ledarskap och entreprenörskap. Hon var kreativ direktör för Triumph och H&M.

Hon driver egna företag inom mode och fotografi. Hennes konstnärliga verk har ställts ut på gallerier världen över.

Miljökämpe

Utöver karriären är Helena en passionerad miljökämpe. Hon stödjer initiativ för hållbar utveckling och arbetar för UNICEF.

Helena lever som hon lär. Hon inspirerar andra att ta ansvar för miljön och samhället.

Zlatan och Helenas relation

Zlatan och Helena har varit tillsammans i över 20 år. De träffades 2002 när Zlatan dubbelparkerade sin Ferrari framför Helenas Mercedes. Trots Helenas ilska blev Zlatan triggad av hennes attityd.

Sedan dess har de fått två barn (söner), Maximilian och Vincent Ibrahimovic. Familjen har flyttat runt mycket på grund av Zlatans fotbollskarriär. Helena har fått offra sin karriär för att följa med.

Maximilian och Vincent har gått i Zlatans fotspår. De spelade tidigare i Hammarby men följde sedan med till Milano där de nu tillhör Milans ungdomslag.

Helenas syn på äktenskap

Zlatan har friat till Helena, men hon tackade nej. Hon vill inte gifta sig bara för ett papper.

Helena är en självständig kvinna som inte vill vara en ”fotbollsfru”. Hon har jobbat hårt för sina egna mål och vill inte vara beroende av Zlatan.

Helena säger att äktenskap är en juridisk fråga som spelar liten roll i vardagen. Det viktiga är deras relation och att de har varandra.