En titt på Cristiano Ronaldo: Barn, fru, familj

Cristiano Ronaldos barn

Visste du att Cristiano Ronaldo är inte bara en superstjärna på planen utan också en stolt familjefar? Har Cristiano Ronaldo barn med en eller två fruar? Den portugisiska ikonens privatliv har varit ett ämne av intresse för fans över hela världen, särskilt hans växande skara av barn.

Från och med maj 2024 är Ronaldo far till fem barn: Cristiano Jr., Eva, Mateo, Alana Martina och Bella Esmeralda.

NamnRelation
Cristiano Ronaldo Jr.Ronaldos äldsta son, född 2010, följer i sin fars fotspår.
Eva och MateoTvillingar födda via surrogatmamma 2017.
Alana MartinaRonaldos första barn med Georgina Rodríguez, född 2017.
Bella EsmeraldaDotter född 2022, tragiskt förlorade sin tvillingbror Ángel.
Georgina RodríguezRonaldos fru sedan 2016, mamma till två av hans barn.
Ronaldos familj

Vad heter alla Ronaldo barn?

Ronaldo har alltså inte bara en son, utan två söner. Sedan har han tre döttrar. Här går vi snabbt igenom det vi vet om dessa (och det är inte mycket, och kanske bäst att det är så givet deras låga ålder ..).

Cristiano Ronaldo Jr.

Cristiano Ronaldo Jr., född den 17 juni 2010, är den äldsta av Ronaldos barn. Hans mammas identitet är fortfarande okänd, eftersom Ronaldo aldrig offentligt avslöjat hennes namn. Han har ensam vårdnad om sin son.

Cristiano Jr. följer i sin berömda fars fotspår och imponerar redan med sina fotbollskunskaper på ungdomsnivå. Han drog till och med av sin pappas ikoniska ”Siuuu”-firande under en match med Manchester United Under-12.

Eva och Mateo

I juni 2017 välkomnade Ronaldo tvillingarna Eva och Mateo via en surrogatmamma i USA. Han höll deras födsel hemlig fram till efter Portugals Confederations Cup-kampanj det året.

Tvillingarna ses ofta tillsammans med sin pappa och resten av familjen på resor och äventyr runt om i världen. De verkar njuta av att utforska nya platser och kulturer.

Alana Martina

Alana Martina, född den 12 november 2017, är Ronaldos första barn med sin flickvän, Georgina Rodríguez. Paret träffades i en Gucci-butik i Madrid där Rodríguez arbetade som försäljningsassistent.

Alana Martina har en nära relation med sin mamma Georgina och ses ofta gosa med henne i söta bilder på sociala medier. Hon verkar vara en glad och nyfiken liten tjej.

Bella Esmeralda

I oktober 2021 meddelade Ronaldo och Rodríguez att de väntade tvillingar. Tragiskt nog dog deras son Ángel under förlossningen den 18 april 2022. Deras dotter, Bella Esmeralda, överlevde.

”Bara födelsen av vår lilla flicka ger oss styrka att leva detta ögonblick med lite hopp och lycka”, delade Ronaldo i ett känslosamt uttalande.

Trots den hjärtskärande förlusten av sin tvillingbror, är Bella Esmeralda omgiven av kärlek från sin familj. Hon är fortfarande så ung men kommer säkert att växa upp till en vacker och stark ung dam.

Georgina Rodríguez | Cristiano Ronaldos fru

Georgina Rodríguez, född den 27 januari 1994 i Argentina, är Ronaldos partner och mamma till två av hans barn. Hon är modell och influencer på sociala medier med över 58 miljoner Instagram-följare i april 2024.

Ronaldos Fru

Rodríguez och Ronaldo har varit tillsammans sedan 2016. Hon är också styvmamma till hans andra tre barn.

2022 var Rodríguez föremål för Netflix-dokumentären ”I Am Georgina”, som hon också producerade. Programmet gav en inblick i hennes liv med Ronaldo och deras familj.

En familjeman

Trots sin globala berömmelse och fullspäckade schema prioriterar Ronaldo sin familj framför allt annat. ”Det viktigaste är familjen. Håll din familj frisk, må bra och ta hand om din familj för det här är det viktigaste i världen”, sa han en gång.

Ronaldos kärlek till sina barn är uppenbar i hur han pratar om dem och delar deras ögonblick på sociala medier. Från att stötta Cristiano Jr:s spirande fotbollskarriär till att skämma bort sina yngre barn, omfamnar superstjärnan sin roll som pappa.

Medan Ronaldo fortsätter att slå rekord och cementera sitt arv på planen är det tydligt att hans största prestation är familjen han har byggt utanför den. Med en kärleksfull fru i Georgina Rodríguez och fem bedårande barn bevisar Cristiano Ronaldo att även för en global ikon kommer familjen alltid först.