Vem är Isabel Haugseng Johansen? Allt om Erling Haalands flickvän

Isabel Haugseng Johansen

Erling Haaland är en av världens mest eftertraktade fotbollsspelare just nu, men det är inte bara hans prestationer på planen som fångar uppmärksamheten. Har Erling Haaland flickvän? Svaret är ja!

Vid hans sida finns hans flickvän Isabel Haugseng Johansen, en talangfull fotbollsspelare i sin egen rätt. Paret delar en passion för sporten och har känt varandra sedan barndomen i Bryne, Norge.

Isabel Haugseng Johansen | bakgrund

Isabel Haugseng Johansen föddes den 15 juli 2004 i Bryne, Norge. Hon växte upp i den lilla staden och började spela fotboll i tidig ålder. Isabel spelar för närvarande i Bryne Fotballklubbs damlag. Utöver fotbollen jobbar hon även deltid i en modebutik.

Trots att hon är en lovande spelare i sin egen klubb är Isabel mest känd för sin relation med Erling Haaland. Hon håller en relativt låg profil, men delar ibland glimtar av sitt liv på sitt Instagramkonto.

Relationen med Erling Haaland

Isabel och Erling har känt varandra i över tio år, ända sedan deras tid i Brynes ungdomsakademi. Deras vänskap utvecklades till ett förhållande när Haaland spelade för Borussia Dortmund.

Paret har setts tillsammans vid viktiga ögonblick i Haalands karriär, inklusive när Manchester City vann Premier League 2023. Isabel har rest för att stödja Erling under hans matcher i Tyskland och England. Hon har också ett nära band med Haalands familj och ses ofta vid deras sida under matcher.

Trots uppmärksamheten kring deras relation försöker Isabel och Erling hålla sitt privatliv relativt privat.

En källa berättade för The Sun: ”Erling har världen för sina fötter och kvinnor som köar för att bli hans partner. Men han är en väldigt förnuftig kille och det är helt logiskt att han är med en tjej från sin hemstad som han har känt i åratal.

Isabels liv utanför fotbollen

Bortsett från fotbollen jobbar Isabel deltid i en modebutik. Hon har ett Instagramkonto där hon ibland delar bilder från sitt liv, men hon postar inte särskilt ofta. Trots det ökade intresset för henne som Haalands flickvän håller hon fortfarande en relativt låg profil på sociala medier.

Isabel har setts spendera tid med Erling utanför fotbollen, inklusive en semester i Marbella under VM-uppehållet 2022 och en shoppingtur på Oxford Street i London i april 2023. Paret syntes också anlända till restaurangen The Ivy i Manchester på nyårsafton 2022.

Trots uppmärksamheten verkar Isabel hantera det hela med ödmjukhet och grace. Hon fokuserar på sin egen fotbollskarriär och stöttar Erling i hans strävan, allt medan hon balanserar sitt privatliv och sin närvaro på sociala medier.